Maastricht met al haar historische kanten

In anderhalf uur een mooie wandeling langs de meest bijzondere bekende en onbekende historische plekken van een van Nederlands oudste steden

De rondleiding zal in anderhalf uur langs de bekende plekken gaan zoals het Vrijthof, de Markt, het Onze Lieve Vrouweplein en de walmuren. U ziet vele oude gebouwen, kerken en basilieken. Overal zijn leuke weetjes en mooie verhalen te vertellen. De route bevat trappen, maar er is altijd genoeg ruimte om o.b.v. eigen wensen en interesses ergens langs te lopen of dieper op in te gaan.

De rondleiding zal in anderhalf uur langs de bekende plekken gaan zoals het Vrijthof, de Markt, het Onze Lieve Vrouweplein met al haar mooie kerken en basilieken. Overal zijn leuke weetjes en mooie verhalen te vertellen. Er is altijd genoeg ruimte om o.b.v. eigen wensen en interesses ergens langs te lopen of dieper op in te gaan.

Enkele reviews:

 

 

We hebben vandaag een energieke en veelzijdige stads rondwandeling gemaakt met een Maastrichtenaar in hart en nieren. Veel gezien ,geleerd en erg genoten, kortom een wandeling om  van harte aan te bevelen!

 

Pieter en Ingrid 25-06-2021

 

 

 

We hebben een hele leuke wandeling gehad! Pieter vertelt heel enthousiast en weet veel van de stad. Zeker een aanrader als activiteit tijdens bezoekje aan Maastricht.

 

Thea Bakker tijdens zussenweekend, 15-10-2020

 

 

 

Het was een lekkere vlotte wandeling. Leuke verhalen en mooie (verborgen) plekjes gezien. Zelfs de Maastrichtenaar in onze groep heeft nieuwe dingen gezien en geleerd.

 

Sander Adams tijdens vriendenuitje, 26-11-2020